YOGAHOLD

Vi forventer opstart af nyt modul i uge 14!

10 x 1,5 times Yoga ….  900 kr.

12 x 1,5 times Yoga …. 1100 kr.

Klasseundervisning i det gamle missionshus “Bethlehem” på Hornvej i Gjern.

Også muligt at deltage online på holdene.

Kommende hold i næste sæson:

Yoga holdene er blandede niveau, så det er både for dig som på forhånd har kendskab til yoga, såvel som den øvede deltagere.
Der vil naturligvis blive taget højde for de forskellige forudsætninger og niveauer som deltagerne møder op med. Vi vil arbejde med et flow i vores bevægelser, hvor muskler og led bliver styrket, samtidig med at kroppens fleksibilitet bliver øget.

Du vil lære at komme dybere ind i øvelserne og yogaen samtidig med at du vil blive yderligere trænet i brugen af åndedrættet, så dit åndedræt og sind samarbejder, og du vil være mere nærværende.

For dig som er nybegynder, vil jeg tage ekstra hensyn. Vi vil arbejde med styrke og smidighed ud fra introduktionen til en bred vifte af yoga stillinger. Jeg fokuserer i min undervisning på balance og rolige bevægelser, hvor du bliver bevidst om din egen tilstedeværelse med fokus på åndedrættet. Du vil i undervisningen blive introduceret til principper fra Iyengar yoga hvor vi bruger hjælpemidler.

En sæson strækker sig normalt over 10 uger, og man tilmelder sig en sæson af gangen, dog kan der ind imellem justeres så det er over 8 – 12 ugers interval.

Hvis jeg er forhindret i at afholde en klasse vil vi finde en anden dag for afholdelse af klassen.

Hvis du er forhindret i at komme til en klasse kan du i følge aftale med mig hoppe på et af de andre hold.

Hvis du har brug for yderligere info. vedr. mine yoga hold, er du velkommen til at ringe eller sende mig en email. Jeg står gerne til rådighed med information og svar på dine spørgsmål.

Tilmelding
Ring eller skriv til mig så hurtigt som muligt for at sikre dig en plads på et af holdene!

Jeg ser frem til at høre fra dig.