YOGA & MINDFULNESS INDIVIDUELLE SESSIONER

Jeg introducerer et helt nyt koncept i klinikken, nemlig muligheden for at opleve en individuel session med ”Restorativ yoga og mindfulness”.

Hvad er restorativ yoga: Det er den mildeste form for yoga hvor krop og sind bliver totalt afspændt, afstresset og afslappet og herigennem giver plads til healing og samtidig giver dig mental ro. Vi anvender bløde og støttende yoga tilbehør som tæpper, pøller, puder, blokke og øjenpuder når du bliver guidet og hjulpet ind i yoga stillinger, som understøtter din krop og dit sind i dybdeafspændende hvile. De restorative stillinger er primært liggende og har en varighed af op til 15 minutter per position. Når du ligger i denne hvilende tilstand med åndedraget som din eneste bevægelse vil du opleve at det rolige åndedrag giver nervesystemet de bedste vilkår til at balancere stress og angstlignende tilstande og kroppens muskler afspændes.

Hvad er mindfulness: Det er en lettilgængelig måde at være til stede i nuet på og træne vores opmærksomhed og nærvær og give slip på unødvendige bekymringer om fortid og fremtid. De tre grundlæggende kvaliteter i mindfulness er afspænding, fokus og mental klarhed.
Dybest set handler det om at udvikle vores evne til at være fokuseret til stede og herigennem udvikle større mental klarhed, der hjælper os til at træffe de rigtige valg i livet. Mindfulness lærer dig, at via meditation og vejrtrækning kan du skabe hjernero og restituerer krop og sind.