YOGA

Yogazonen har siden 2017 tilbudt holdundervisning i Gjern. Man kan tilmelde sig yogamodulerne løbende når der åbnes op for tilmelding.
Udover den faste undervisning bliver der også med jævne mellemrum afholdt yoga og bruch på hotellet i Gjern.

Yogaholdene er blandede niveau, så det er både for dig som på forhånd har kendskab til yoga, såvel som den øvede deltager. Der vil naturligvis blive taget højde for de forskellige forudsætninger og niveauer som deltagerne møder op med. Vi vil arbejde med et flow i vores bevægelser, hvor muskler og led bliver styrket, samtidig med at kroppens fleksibilitet bliver øget.
Du vil lære at komme dybere ind i øvelserne og yogaen samtidig med at du vil blive yderligere trænet i brugen af åndedrættet, så dit åndedræt og sind samarbejder, og du vil være mere nærværende.

For dig som er nybegynder, vil jeg tage ekstra hensyn. Vi vil arbejde med styrke og smidighed ud fra introduktionen til en bred vifte af yoga stillinger. Jeg fokuserer i min undervisning på balance og rolige bevægelser, hvor du bliver bevidst om din egen tilstedeværelse med fokus på åndedrættet. Du vil i undervisningen blive introduceret til principper fra Iyengar yoga hvor vi bruger hjælpemidler.

En sæson strækker sig normalt over 10 – 12 uger, og man tilmelder sig en sæson af gangen. Hvis jeg er forhindret i at afholde en klasse vil vi finde en anden dag for afholdelse af klassen.

Hvis du er forhindret i at komme til en klasse kan du ifølge aftale med mig hoppe på et af de andre hold.

YOGA WORKSSHOPS

Jeg tilbyder skræddersyede workshops til din virksomhed, teambuilding, polterabend eller veninde forkælelse.

Ved at kombinerer yoga og mindfulness udbyder jeg workshops, så du og dine kolleger opnår bedre velvære og mindre stress i hverdagen. Jeg vil som mindfulness instruktør introducerer jer til øvelser og brugen af mindfulness, som kan implementeres i hverdagen. Desuden introducerer jeg jer for yoga øvelser, som kan laves på kontoret såvel som i fritiden i et forsøg på at aflaste og mindske gener grundet stillesiddende eller ensformige arbejdsstillinger.

Ved brug af akroyoga øvelser vil jeg kunne tilbyde teambuilding oplevelser, som styrker samarbejde, tillid og kommunikation.

I tæt dialog omkring dine behov og forventninger, kan jeg sammensætte workshops der passer lige netop til dig!

Hvis du har brug for yderligere info. vedr. mine yogahold, er du velkommen til at ringe eller sende mig en e-mail. Jeg står gerne til rådighed med information og svar på dine spørgsmål.