NADA BEHANDLING

Jeg er godkendt NADA behandler uddannet ved NADA Danmark, og jeg bruger det med stor succes i forbindelse med stressforløb, samtaleterapi og angstbehandling her i klinikken. Når man får NADA behandling her i klinikken skal man afsætte 45 minutter.

NADA behandling hjælper kroppen til at reetablere sig selv og skabe balance. Akupunkturen har øjeblikkelig virkning, men det bedste resultat opnås ved gentagne behandlinger.

Selve NADA behandlingen foregår således, at jeg sætter 5 sterile nåle i hvert øre på dig, du vil mærke nogle små stik når nålene sættes i, men det forsvinder hurtigt igen.
For at få den fulde effekt af NADA behandlingen sidder du stille og slapper af i mit kliniklokale i 45 minutter, hvorefter nålene tages ud.

NADA hjælper krop og sind i balance, som så gør noget godt for immunforsvaret, vores overskud, søvnen og alment velbefindende. Du kan nu købe et klippekort til et NADA forløb her ved Silkeborg Stressklinik Life of Balance, hvor du får mulighed for på ugentlig basis at få NADA behandling samt en kort guidet meditation/vejrtrækningsøvelse.

Ønsker du at booke en tid til NADA behandlingen/øreakupunktur i klinikken, ringer jeg dig gerne op for at få booket dig ind i kalenderen.