OM - YOGAZONEN

Yoga og mindfulness for bedre velvære og balance i hverdagen

Jeg udbyder klasseundervisning i Gjern ved Silkeborg. Min undervisning bygger på teknikker, flow og asanas fra Ashtanga vinyasa og Iyengar yoga.

Yogaholdene er blandede niveau, så det er både for dig som på forhånd har kendskab til yoga, såvel som de øvede deltagere. Der vil naturligvis blive taget højde for de forskellige forudsætninger og niveauer som deltagerne møder op med. Vi vil arbejde med et flow i vores bevægelser, hvor muskler og led bliver styrket, samtidig med at kroppens fleksibilitet bliver øget. Du vil lære at komme dybere ind i øvelserne og yogaen samtidig med at du vil blive yderligere trænet i brugen af åndedrættet, så dit åndedræt og sind samarbejder, og du vil være mere nærværende.

For dig som er nybegynder, vil jeg tage ekstra hensyn. Vi vil arbejde med styrke og smidighed ud fra introduktionen til en bred vifte af yoga stillinger. Jeg fokuserer i min undervisning på balance og rolige bevægelser, hvor du bliver bevidst om din egen tilstedeværelse med fokus på åndedrættet. Du vil i undervisningen blive introduceret til principper fra Iyengar yoga hvor vi bruger hjælpemidler.

Jeg tilbyder skræddersyede workshops til din virksomhed, teambuilding, polterabend eller veninde forkælelse.

Ved at kombinerer yoga og mindfulness udbyder jeg workshops, så du og dine kolleger opnår bedre velvære og mindre stress i hverdagen. Jeg vil som mindfulness instruktør introducerer jer til øvelser og brugen af mindfulness, som kan implementeres i hverdagen. Desuden introducerer jeg jer for yoga øvelser, som kan laves på kontoret såvel som i fritiden i et forsøg på at aflaste og mindske gener grundet stillesiddende eller ensformige arbejdsstillinger.

Ved brug af akro-yoga øvelser også kaldet ”partner yoga” vil jeg kunne tilbyde teambuilding oplevelser, som styrker samarbejde, tillid og kommunikation.

I tæt dialog omkring dine behov og forventninger, kan jeg sammensætte workshops der passer lige netop til dig!