Om

Jeg hedder Jette og jeg driver til daglig klinikken Silkeborg Stressklinik Life of Balance Jeg har mange års erfaring fra det pulserende erhvervsliv som leder, lønmodtager og iværksætter og jeg har i perioder også selv været påvirket af stress, derfor har jeg egen erfaring med metoder og værktøjer, som har hjulpet mig igennem perioder med stress. Tilbage i 2013 hvor jeg boede i Indien uddannede jeg mig som Yogalærer og jeg har efterhånden en del års erfaring med at undervise i yoga. I 2017 startede min rejse indenfor mindfulness verdenen og jeg blev certificeret Mindfulness mentor, Mindfulness instruktør samt Pædagogisk Mindfulness instruktør. Jeg har i mange år haft en stor passion for yoga, og da jeg har boet 7 år i Indien var det oplagt at udforske det nærmere. Jeg blev certificeret Yoga lærer RYS200 i Indien via Yoga Alliance International, og jeg har siden 2017 drevet firmaet YOGAZonen.

Jeg er uddannet Akademiøkonom med en executive MBA og jeg har en del års erfaring indenfor ledelse, salg og markedsføring. Min familie og jeg har været udstationeret og bosat i Asien i ca. 11 år som i sig selv har været en fantastisk selvudviklende rejse. I de år vi boede i Udlandet har jeg beskæftiget mig en del med humanitært frivilligt arbejde som f.eks. undervisning på slumskoler og omsorgshjælper for psykisk og fysisk handicappede børn og unge.

Da vi kom tilbage til Danmark i 2016 har jeg i et par år været ansat som pædagogiskstøtte i udskolingen i en folkeskole. Jeg var helt tæt på de unge mennesker som havde det svært og mærkede helt klart at brugen af mindfulness og yoga hjalp de unge mennesker til at finde balance i en krævende hverdag.

Som person er jeg et humørfyldt rummeligt menneske, der møder forandringer med et åbent sind. Jeg er god til at lytte og har stor interesse i mine medmennesker. Min mand og jeg har været sammen siden vi var helt unge og har i dag en skøn familie med 4 store børn som alle er godt på vej i livet.

Min brede faglighed kombineret med min certificering som lægeeksamineret stressbehandler og mindfulness instruktør giver mig et godt udgangspunkt for at hjælpe dig.

Jeg står klar til at hjælpe dig, din virksomhed eller en du har kær, så tøv ikke men tag fat i mig allerede i dag.