YOGAZonen

YOGAZonen har startet et nyt og spændende samarbejde med Medica Pro Silkeborg og vil fremover være at finde på denne hjemmeside. Jeg byder derfor velkommen til gamle såvel som nye deltagere ved YOGAZonen under Medica Pro Silkeborg.

YOGAZonen tilbyder yoga og mindfulness som klasseundervisning samt specielt tilrettede workshops for private og virksomheder.

Opstart af nye hold og eventuelle nye tiltag vil blive slået op her på siden.

YOGA:

Klasseundervisning i det gamle missionshus “Bethlehem” på Hornvej i Gjern.

NY sæson starter i uge 44, Oktober 2021

Kommende hold i næste sæson:

  • Mandag formiddag “MOR & BABY Yoga”: 10.00 – 11.30
  • Mandag aften hold “Yoga 1”: 18:00 – 19:30
  • Tirsdag aften hold “Yoga 4”: 17.15 – 18.45
  • Tirsdag aften hold “Yoga 2”: 19:00 – 20:30
  • Onsdag formiddags hold “Yoga 5”: 9.00 – 10.30
  • Torsdag aften hold ”Yoga 3”: 17.15 – 18.45

NYT TILTAG:

Mindfulness baseret stress reduktion, lær at mestre livets storme og finde balance i hverdagen.

MBSR hold med løbende opstart.
Vi mødes i Sundhedsklinikken.
Forløbet strækker sig over 8 sessioner.
Det er også muligt at få 1 til 1 forløb.

Du vil blive introduceret til Mindfulness principperne, og vil få værktøjer til, hvordan du kan bruge og træne mindfulness i din hverdag. Vi vil sammen finde ud af, hvordan I hver især kan drage nytte af at implementere mindfulness i hverdagen, så I hver især for det optimale ud af kurset. Dette kursus er også for dig ,som absolut ingen forkundskab har til mindfulness, men som bare er nysgerrig på, hvad det er og, hvordan du eventuelt kan bruge det.

”MBSR, som Jon Kabat-Zinn ved University of Massachusetts Medical School har udviklet, blev oprindelig udviklet som et behandlingsprogram til håndtering af stress og andre psykiske symptomer. Forskning har siden bekræftet, at MBSR-programmet er virksomt på tværs af en lang række af medicinske og psykologiske lidelser. Samtidig viser adskillige undersøgelser, at MBSR kan reducere stress hos raske personer.”